donderdag, 24. maart 2005 - 13:06

Elk seizoen buiten zitten

Beuningen

De frisse lente, de hitte van de zomerzon, vallende bladeren en een intens kleurspel in de herfst of een witte winter. De echte buitengenieter houdt van alle seizoenen. CSUN komt met de 4 Seasons Outdoor series. Buitenmeubelen die elk seizoen kunnen weerstaan.

Een Irish koffie met extra room en een schaal koekjes op tafel, onderuit gezakt op een loungestoel en genieten van de ondergaande zon. Gezelligheid kent geen tijd maar wel klasse. De vier nieuwe series van 4 Seasons Outdoor stralen landelijke klasse uit en verweven die met een hoogwaardige kwaliteit. Het lijkt rotan maar is eigenlijk een synthetische draad met ijzeren kern. Hiermee zijn de stoelen, tafels en fauteuils compleet weersbestendig. Alles is met de hand gevlochten dus geen industriële foutjes. Zo stralen de teakhouten tafelbladen finesse uit, terwijl ze hun natuurlijke ‘look’ behouden.

De Sheraton Irish Coffee en de dining en living collectie van Bristol Irish Coffee zijn donkerbruin en stralen daarmee die pure Engelse klasse uit. Dit is buiten zitten eerste klas. De Bristol Living Irish Coffee heeft dan wel dezelfde kleur als de andere twee donkerbruine lijnen maar deze living serie staat voor lounge plezier in de tuin.

Staat het model aan, maar de donkerbruine kleur minder? Dan is er altijd nog de Sheraton Earl Grey collectie. Dezelfde modellen als in Sheraton Irish Coffee, maar net iets lichter van kleur. De komende seizoenen zijn voor 4 Seasons Outdoor.

Advies verkoopprijzen: Sheraton Irish Coffee v.a. € 199,00, Sheraton Earl Grey v.a. € 199,00, Bristol Dining Irish Coffee v.a. € 249,00 en Bristol Living Irish Coffee v.a. € 279,00.
Verkoop- en productinfo: CSUN Garden Furniture,
tel: +31 (0) 24 67.798.79 of kijk op www.4seasonsoutdoor.nl

Categorie:
Tag(s):