vrijdag, 9. december 2005 - 11:20

Enschedese brandweer voert actie

Enschede

De Brandweer van Enschede gaat vandaag actie voeren tegen het CAO-onderhandelingsakkoord. Het betreffen publieksvriendelijke acties.
<BR>Afgelopen woensdagavond zijn alle medewerkers van Brandweer Enschede tijdens een korpsbijeenkomst op de hoogte gebracht van het onderhandelingsakkoord.

Gisteren hebben de repressieve medewerkers zich beraden over te nemen acties. Vanaf vandaag zal Brandweer Enschede acties ondernemen om haar ongenoegen over het genomen akkoord kenbaar te maken. De acties hebben daarnaast het doel om de burger uit te leggen waarom er actie gevoerd wordt. Tijdens de acties blijft de uitruk van de brandweer voor 100% gegarandeerd.

Acties
12.15 uur: Overhandigen brief en flyer aan burgemeester P.E.J. den Oudsten
13.00 uur: Korps aanwezig in de binnenstad van Enschede en in winkelcentrum Zuid om flyers uit te delen. Daarnaast worden kerstkransjes en glühwein uitgedeeld om mensen een warm gevoel te geven. Verder wordt er op de rotonde aan Hengelosestraat voor de kazerne een kerstboom geplaatst. Het betreft een afgebrande kerstboom waarbij spandoeken geplaatst worden met de tekst: “Hopelijk is uw kerstgevoel beter dan de onze. Brandweer Enschede�.

De acties worden in het weekend voortgezet.
Provincie:
Tag(s):