woensdag, 30. maart 2005 - 19:16

Evenementencomplex GELREDOME te koop

Arnhem

De gemeente Arnhem biedt als eigenaar het multifunctionele evenementencomplex Gelredome te koop aan. De gemeente Arnhem is eigenaar sinds oktober 2003.

De nieuwe eigenaar verandert niets aan de exploitatie van het complex, omdat het complex middels een 20-jarig huurcontract op exclusieve basis wordt gehuurd door de exploitatiemaatschappij Gelredome. De thuisclub Vitesse is weer één van de onderhuurders.

Directeur Jasper van Amstel reageert op het nieuws: 'Onze onderneming Gelredome kan als exclusief huurder van het complex uitstekend uit de voeten met de bestaande contracten die in stand blijven bij een eventuele verkoop. Voor onze gasten, klanten en leveranciers verandert er niets. Het te koop aanbieden is de keuze van de gemeente als eigenaar en is een mogelijkheid binnen de huidige afspraken.'

De komende maanden is er voor een ieder wat wils in Gelredome. In navolging van het spetterende najaar 2004 met concerten van DJ Tiësto, Madonna en Frans Bauer biedt Gelredome u in de komende tijd naast het voetbal veel andere mooie evenementen, waarvan nu reeds definitief zijn:

21 mei 2005 DJ Luna, the one man show

11 juni 2005 EO-Jongerendag

7 juli 2005 Coldplay

16 & 17 juli 2005 Snuffelmarkt

1 oktober 2005 EO-Gezinsdag

5 november 2005 Indoor TractorpullingKijk voor meer informatie op www.gelredome.nl
Provincie:
Tag(s):