donderdag, 14. juli 2005 - 10:16

Ex-Dolly Dot hersenbloeding tijdens waterskiën

Uitdam

Zondagmiddag is tijdens het waterskiën ex-Dolly Dot Esther Oosterbeek onwel geworden. Ze is overgebracht naar het VU ziekenhuis waar geconstateerd werd dat ze een hersenbloeding heeft gehad. Esther werkt tegenwoordig als visagiste van tal van bekende Nederlanders, zoals René Froger.
<BR>
<BR>Door de val die Esther maakte tijdens het waterskiën, werd in eerste instantie gevreesd voor een nekwervelfractuur. Gelukkig bleek er niets mis te zijn met haar nekwervels. Zoals bij iedere patiënt die met een harde klap het hoofd stoot, werd er ook een scan gemaakt van het hoofd. Nadat er eerst contrastvloeistof was toegediend werd snel duidelijk dat er in Esther’s hoofd een slagaderlijke bloeding had plaatsgevonden. Esther werd met spoed overgebracht naar de Medium Care afdeling, waar ze verder werd onderzocht.

Op maandag heeft Esther een vier uur durende herstel operatie gehad. De operatie was zwaar, maar is bevredigend verlopen. Esther heeft de eerste dagen last gehad van enorme pijn in haar hoofd, maar bovenal is het een wonder dat er zich geen complicaties hebben voorgedaan en dat er geen ledematen zijn uitgevallen. Op dit moment gaat het redelijk met Esther en is rust wat haar helpt weer beter te worden. BON
Provincie:
Tag(s):