zondag, 20. november 2005 - 15:10

Feyenoord lief voor Roda JC

Feyenoord heeft vanmiddag met 3-2 gewonnen van Roda JC. De einduitslag doet vermoeden dat de Rotterdammers een moeizame zondagmiddag hadden, maar dat was met name na de rust niet het geval.

Door een treffer van tienerinvaller Diego Biseswar gingen de punten uiteindelijk terecht mee naar Rotterdam. Feyenoord kwam voor rust twee keer op voorsprong via Kuyt en een kopbal van Bahia, maar Sergio en Oper schoten de Limburgers voor de thee naast de Rotterdamse rivaal. Salomon Kalou had zijn ploeg al eerder naar een veilige marge kunnen schieten, maar strandde keer op keer op doelman Vladan Kujovic.

Erwin Koeman moest wederom een tegenvaller incasseren met het uivallen van Ali Boussaboun (wreefblessure). Diens 17-jarige vervanger Diego Biseswar schoot zijn ploeg in de 80ste minuut verdiend naar de overwinning. In de slotfase kreeg Roda-verdediger Kah zijn tweede gele kaart en moest trainer Huub Stevens van scheidsrechter Van Egmond naar de tribune.

Door de overwinning verkleint de havenclub het gat met koploper PSV tot een schamel puntje. Op 11 december speelt de ploeg in de eigen Kuip tegen de Eindhovenaren.
Categorie:
Tag(s):