zaterdag, 6. augustus 2005 - 17:58

Feyenoord niet langs Schijndel

De voorlaatste oefenwedstrijd in de voorbereiding zal Feyenoord weinig vertrouwen hebben gegeven voor het nieuwe seizoen. De Rotterdammers kwamen tegen de amateurs van RKSV Schijndel niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Timothy Derijck en Ali Boussaboun (strafschop) hadden de ploeg van Erwin Koeman tot tweemaal toe op voorsprong gezet, tussendoor miste Sebastian Pardo een penalty. Diep in de blessuretijd van de tweede helft zorgden de Brabanders alsnog voor een stunt, door de gelijkmaker achter Maikel Aerts te trappen.

Proefspeler Sota Hirayama deed de volle negentig minuten mee. Pascal Bosschaart en Boussaboun mochten beide na een maand blessureleed één helft meespelen.

Tim Vincken en Nick Hofs vielen geblesseerd uit. Hofs viel na een uur speeltijd uit met een knieblessure, Vincken ging vijf minuten voor tijd naar de kant met een kwetsuur aan zijn hamstring. Het is nog niet bekend hoe ernstig de blessures zijn. Maandag wordt het duo onderzocht.