vrijdag, 10. juni 2005 - 11:13

Feyenoord wil nieuwe middenvelder

Feyenoord gaat volgens het Rotterdams Dagblad op zoek naar een nieuwe middenvelder, nu de komst van de Belgische international Timmy Simons niet haalbaar is en Shinji Ono de komende maanden uitgeschakeld is door een operatie aan zijn voet.

Met het bestuur van Club Brugge kwam Feyenoord na intensieve onderhandelingen niet tot overeenstemming over de transfersom van Simons. Feyenoord zou een bedrag van 2 miljoen willen betalen, Club Brugge wilde ruim het dubbele.

Voor een speler van 29 jaar vond de leiding van de
Rotterdamse club dat wat te gortig. "Gezien de leeftijd van de speler vonden we de gevraagde afkoopsom niet verantwoord,'' liet technisch directeur Mark Wotte gisteravond weten. "Verder pasten ook zijn salariseisen niet binnen de normen van Feyenoord.''

Simons verlangde een vermogen om bij Feyenoord te gaan voetballen. Daarmee zou hij in een exceptionele categorie terecht zijn gekomen. Op dit moment is Dirk Kuijt de best betaalde Feyenoorder en Simons zou op hetzelfde niveau terecht komen.

Feyenoord vindt echter dat Kuijt recht heeft op een exceptioneel salaris, omdat hij uitstekende prestaties levert en omdat hij door dat salaris een enorm transferbedrag kan opleveren in de toekomst.
Categorie:
Tag(s):