woensdag, 29. juni 2005 - 14:52

FIA hoorzitting afgelopen, vooruitzichten niet goed

De hoorzitting van de teams met de World Motorsport Council is inmiddels afgelopen waarna om 15.00 Max Mosley namens de FIA een persconferentie zal geven. Paul Stoddart werd de toegang ontzegd tot de hoorzitting, maar hij maakt de fans en mensen in de Formule 1 alvast wakker voor het resultaat.

Stoddart vertelde vlak na afloop dat het er niet goed uitziet. Ze zeven Michelin teams zullen om 17.00 samen met Stoddart zich verzamelen tijdens een vergadering om te bespreken wat zij zullen doen en welke verdere stappen ze vanaf nu zullen ondernemen.

De teambazen willen voorlopig nog geen commentaar geven na afloop van de hoorzitting. Feit is wel dat er mogelijk zware straffen komen waarbij er zelfs een mogelijke uitsluiting voor de rest van het seizoen aankomt voor het Britse team van B·A·R. Het team uit Engeland was eerder dit jaar al voor drie wedstrijden geschorst vanwege een illegale benzinetank. Mocht zich nog een voorval voordoen binnen een jaar, kan B·A·R voor de rest van het seizoen geschorst worden, iets wat nu het geval is.

Later vanmiddag meer informatie.
Categorie:
Tag(s):