dinsdag, 14. juni 2005 - 11:49

Finale Jeugd WK uitverkocht

Voor de finale van het WK voetbal tot 20, op 2 juli in Utrecht, zijn geen kaarten meer te koop. Om 17.00 uur begint dan in De Galgenwaard de kleine finale, waarna de wedstrijd om het wereldgoud om 20.00 uur van start gaat.

Maandagochtend werden de laatste reguliere toegangsbewijzen door de slotwedstrijden verkocht. Voor de vier landen die de finale en de wedstrijd om de derde plaats spelen zijn nog kaarten gereserveerd. Voor het publiek komen alleen nog extra kaarten beschikbaar als de finalisten niet hun gehele gereserveerde contingent afnemen. De Galgenwaard heeft een capaciteit van 25.000 toeschouwers.

Nu alle deelnemers aan het FIFA WK voetbal tot 20 hun kunsten hebben laten zien neemt de belangstelling voor de resterende wedstrijden van het eindtoernooi toe. Voor de twee wedstrijden (Japan-Benin en Australië-Nederland) in Kerkrade op woensdag 15 juni zijn nog slechts enkele honderden kaarten te krijgen aan de kassa van het Parkstad Limburg Stadion of via de verkooppunten van TicketBox.
Categorie:
Tag(s):