dinsdag, 29. maart 2005 - 18:32

For Ladies Only

Dordrecht

Recent hebben PressRelease en TTA International de derde automotive technische training georganiseerd voor – uitsluitend – dames die werkzaam zijn op public relations en marketing afdelingen van automobiel- en motorfiets-importeurs. Inmiddels hebben ca. zestig dames de basistraining automobiel-techniek gevolgd.

'Tijd nu feitelijk om dieper op de materie in te gaan in een volgende cursus,' aldus Robert Smit, Sales Launch en Product Trainer bij TTA International. 'Tijdens de drie trainingsdagen kwamen diverse algemene autotechnische onderwerpen aan bod en kan worden gesteld dat de dames bekend of nog bekender zijn met de algemene principes van de autotechniek.'

Het initiatief voor het verzorgen van technische trainingen is afkomstig van het auto- en motormotive PR-bureau PressRelease uit Dordrecht, dat haar Nederlandse kantoor heeft gevestigd in het hoofdkantoor van TTA International te Dordrecht, waar ook de cursus werd georganiseerd. 'De tijd dat automobieltechniek, en ook automotive PR & Marketing, voorbehouden was aan ‘het mannelijke’ geslacht, ligt inmiddels gelukkig achter ons,'aldus Piet de Jong van PressRelease. 'Vrouwen, actief in de public relations en marketing omgeving van de automobielindustrie, nemen in aantal toe en ook de waardering voor de kwaliteiten van de PR & Marketing dames staat onomstotelijk vast. Reden voor PressRelease en TTA om nu voor de derde maal deze training aan te bieden, die kan bijdragen aan een nog betere uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden.'

Naast de technische training verzorgde Vivian van Kaam van Bridgestone Benelux een presentatie over de hedendaagse bandentechnologie en gaf Jos Vroomans, hoofdredacteur Autokampioen en Jurylid Auto van het Jaar, tekst en uitleg over ‘zijn’ magazine en de wijze waarop auto’s door de Autokampioen-redacteuren op de proef worden gesteld.
Cecile Vrijhoff tenslotte, werkzaam bij de Verkeersdienst Brabant Zuid Brabant, verzorgde een presentatie over haar belevenissen als motoragente en bestuurster van onopvallende videosurveillance auto’s. Ook is Cecile werkzaam voor het gerenommeerde rijopleidingsinstituut FreeBike.

Algemeen eindoordeel van de dames: zeer leerzaam en informatief, en nu de heren nog.

©BON/Sjaak Bron: PressRelease bv


Categorie:
Tag(s):