zondag, 29. mei 2005 - 20:32

Fototherapie tegen allergie

Amsterdam

Lopende neus, rode ogen, geïrriteerde luchtwegen, veel mensen lijden aan een vorm van allergie of overgevoeligheid. Berucht zijn de zomermaanden. Hooikoorts, voor 20 % van de bevolking bederft het de zomer.

Nieuw is de introductie van fototherapie middels Medinose. Geschikt voor thuisgebruik. Met fototherapie wordt de hooikoorts teruggedrongen. Twee lampjes 4 ½ minuut in de neus doen het werk. Drie maal per dag. Een simpele wisseltruc dus. Lampje ín de neus in plaats van de zakdoek ervóór.

Bij een allergie reageert het lichaam met een overmatige afweerreactie op bepaalde stoffen. Fototherapie is een klinisch ontwikkelde methode voor de behandeling van allergische reacties. Door het gebruik van zichtbaar, rood licht (wat géén warmte afgeeft) van 660 nm, wordt de immuunreactie geremd. Daardoor verminderen allergische reacties en symptomen of verdwijnen zelfs volledig. Doordat er geen medicijnen worden gebruikt, veroorzaakt Medinose ook geen bijwerkingen.

Medinose is een klein, mooi vormgegeven apparaatje dat simpel in de jaszak past. Aan een snoertje zitten de twee lampjes, de diodes. Medinose kan overal worden gebruikt: thuis, onderweg of op het werk, want het apparaatje werkt op batterijen. Bij sterke symptomen kan de behandeling zonder bijwerkingen vaker worden herhaald. Nemen de symptomen af dan zijn minder behandelingen nodig. En voor wie op tijd begint: Medinose is ook geschikt voor preventief gebruik.

Medinose helpt tegen alle neusallergieën. Dat betekent dat behalve hooikoorts ook katten-, honden, paarden en andere dierenhaar-allergieën kunnen worden behandeld, evenals overgevoeligheid voor huisstof. Zaken die, anders dan hooikoorts, het hele jaar door spelen.

Medinose is o.a. verkrijgbaar bij uw apotheek en de betere drogist waaronder DA.
Advies verkoopprijs: € 99,90.
Verkoop- en productinfo: Medisana Benelux N.V., tel: +31 (0) 45.528.03.89 of kijk op www.medinose.tv
Categorie:
Tag(s):