donderdag, 29. december 2005 - 16:22

Frank & Jean Sixties Nacht

Emmen

Voor de vijftiende keer wordt in De Giraf in Emmen de Frank & Jean Sixties Nacht Emmen gehouden. Het derde lustrum staat daarmee op stapel. Redenen genoeg voor de organisatie om dit jaar flink uit te pakken in de programmering. Maar liefst vier buitenlandse acts geven acte de présence op zaterdag 28 januari 2006.

Voor het jubileumfestival zijn zes bands en een disco-act gecontracteerd. Hoofdacts zijn The Move en The Rubettes uit Engeland, The Beatles Revival uit Tsjechië, Little Aron & The East Side River Boys uit Zweden en The Midsouth Ramblers en Boaz Black & The Soul Patrol uit Nederland.

“Vijftien keer. Dat hadden we zelf nooit durven dromen�, zegt voorzitter Henk Kroezen van de Stichting Sixties Promotion Emmen, “maar het is gebleken dat het publiek nog steeds van die geweldige muziek uit de jaren zestig en een beetje uit de jaren zeventig houdt. We hebben gemeend er een extra leuk feestje van te moeten maken door maar liefst vier buitenlands bands te contracteren. Een unicum voor de Frank & Jean Sixties Nacht Emmen, maar wel passend bij een jubileum.�

Elk jaar weer komen er maar liefst 2500 liefhebbers van de muziek uit de Sixties naar De Giraf. “Voor veel mensen is dit festival het ultieme uitgaansfeest�, weet Kroezen. “Sommige mensen sparen hier zelfs het hele jaar voor. Dat schept toch een band. Daarom doen we er ook alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Als het aan ons ligt zijn we nog lang niet van plan om er mee te stoppen. Zeker niet gezien de vele positieve reacties van zowel de bezoekers als van de optredende bands�
Kaarten zijn verkrijgbaar via de Ticketlijn 0629-013456 en de bekende voorverkoopadressen in Emmen en omgeving.

De vijftiende Frank & Jean Sixties Nacht Emmen festival is op zaterdag 28 januari 2006. Aanvang 20.00 uur. De zaal is open om 19.00 uur. Kaarten kosten 23 euro, met een kortingsbon uit Dagblad van het Noorden 20 euro. De kaartverkoop begint vrijdag 30 december 2006.

De voorverkoopadressen zijn: Emmen: Dagblad van het Noorden, CD Center, Frank & Jean, De Giraf. Nieuw-Amsterdam: Primera, Coevorden: kardol, Klazienaveeen: Music Store, Ter Apel: Bruna, Emmer-Compascuum: Bruna.
Provincie:
Tag(s):