donderdag, 24. maart 2005 - 21:02

Frits Philips 100

Eindhoven

Op 16 april, de honderdste verjaardag van meneer Frits Philips, wordt het PSV- Stadion in Eindhoven verheven tot het “Frits Philips Stadion�. Aan de oostzijde van het stadion wordt de voornaam van eeuweling “Frits� toegevoegd aan de naam van het “Philips Stadion�. De eeuweling in wording is een fervente supporter van PSV, die zelden een voetbalwedstrijd gemist heeft.

In het “Frits Philips Stadium� worden op die dag allerlei activiteiten georganiseerd in het kader van de honderdste verjaardag van de heer Frits Philips. Op die middag worden er tussen twaalf en vier uur in het PSDV Stadion rondleidingen verzorgd naar de vaste zitplaats van meneer Frits.

Een PSV official zal op de Markt aan de feesteling een ingelijst PSV- shirt met zijn naam “Frits� overhandigen.Aftrap
Tijdens de thuiswedstrijd PSV-Vitesse op 23 april wordt het feestprogramma vervolgd met de aftrap door Tim Nelson, een kleinzoon van Frits Philips. Het programmaboekje “PSV Flits� zal ook in het kader van de jubileumevenementen voor een keer gewijzigd worden in de toepasselijke naam “PSV Frits�. Met deze naamsverbinding wordt de grote betrokkenheid tussen beide partijen aangegeven. De Philips Harmonie zal onder de rust van de voetbalwedstrijd een klinkende serenade brengen aan de jubilaris. Een nostalgisch dagje dat zijn weerga niet kent. ©BON/Tekst Harrie van der Sanden
Provincie:
Tag(s):