donderdag, 31. maart 2005 - 23:54

Geen concessies Route Mobiel aan ANWB

Bunnik

De ruziënde pechhulpdiensten Route Mobiel en de ANWB zaten woensdag om de tafel om elkaars standpunten toe te lichten. Ze zijn elkaar niet genaderd.

De ANWB liet ruim een week geleden weten te overwegen Route Mobiel voor de rechter te dagen als de pechhulpdienst niet zou ingaan op een pakket eisen. De Bond klaagde onder meer over de gebruikte kleurencombinatie op de auto’s van Route Mobiel (deze zou te veel op de Wegenwachtkleur lijken) en de prijsvergelijkingen die Route Mobiel met de Wegenwacht maakt in haar reclame-uitingen.

Op initiatief van Route Mobiel zijn de partijen woensdag rond de tafel gaan zitten. ‘De ANWB heeft zijn eisen toegelicht en duidelijk gemaakt wat ze van ons verlangen. Wij hebben op onze beurt aangegeven hoe wij daar tegenover staan’, aldus Route Mobiel-directeur Michiel Muller. Verder dan standpunten uitwisselen ging het gesprek niet. De ANWB beraadt zich volgens Muller nu over eventueel te nemen stappen. ‘We zijn namelijk niet van plan om concessies te doen.’

De ANWB wil weinig over de ontmoeting kwijt, behalve dat het ‘een goed gesprek’ was. ‘Verder doen we er geen mededelingen over.’ Een woordvoerder geeft desgevraagd wel toe dat de kous hiermee in elk geval niet af is.

©BON/Sjaak Bron:Bovag

Categorie:
Tag(s):