woensdag, 30. november 2005 - 23:09

Geen schok-effect voor Willem II in Nijmegen

Het schok-effect na het ontslag van trainer Robert Maaskant is voor Willem II uitgebleven. Met opvolger Kees Zwamborn voor het eerst op de Tilburgse bank verloren de Tricolores vanavond dikverdiend van een toch nog matig NEC, 2-0.

In Nijmegen leek zich na twee minuten spelen een rampscenario voor Willem II te voltrekken. Rutger Worm en Romano Denneboom troefden eenvoudig drie verdedigers uit waarna laatsgenoemde de bal simpel binnen kon tikken. Toen al was Willem II murw gebeukt en kon het geen enkele vuist meer maken. Het had geluk dat NEC weigerde het publiek te vermaken en verzandde in een te laag tempo. Maar ondanks het bedenkelijke spelpeil wist de ploeg van Cees Lok toch de 2-0 te forceren. Veelzeggend was echter dat de tweee goal uit een vrije trap voortkwam, die overigens subliem genomen werd door Edgar Barreto.

Pas met de 2-0 op de borden leek Willem II te beseffen dat bij een nieuwe nederlaag de zeventiende plek wel heel stevig in handen werd genomen. Het zocht eindelijk de aanval, maar kon niet voorkomen dat Gabor Babos zijn doel alweer voor de zevende achtereenvolgende keer schoonhield.
Categorie:
Tag(s):