dinsdag, 18. januari 2005 - 15:52

Geen verdwijn 'truck'

Vreeland

In de nacht van maandag op dinsdag is er op het terrein van de firma Vogelzang uit Dedemsvaart een vrachtwagen (trekker) gestolen.

De dieven hadden een hek van het bedrijf doorgeknipt en zo de truck van het terrein meegenomen. Toen werknemer Martin Oelen van het bedrijf Vogelzang dinsdagmiddag op klus moest, deed de werknemer wel een hele toevallige vondst langs de N201 bij Vreeburg. Op een parkeerplaats zag hij de vrachtwagen staan die afgelopen nacht was gestolen. Martin belde meteen zijn baas, die de politie inschakelde. Achter de vrachtauto bleek nu ook een grote oplegger gekoppeld te zijn die niet bij Vogelzang thuis hoort. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek de zijruit en het slot van de truck te zijn vernield. De politie van Gooi en Vechtstreek heeft de diefstal in onderzoek, en kon nog niet vertellen waar de combinatie voor is gebruikt.
Vorige week kwam de transportsector/Bovag met cijfers naar buiten waaruit bleek dat de voertuigcriminaliteit toeneemt op trucks en opleggers.©BON
Provincie:
Tag(s):