woensdag, 1. juni 2005 - 19:41

Geld terug voor fans FC Zwolle

Naar aanleiding van de 5-0 nederlaag bij Helmond Sport, heeft de voltallige selectie en technische staf van FC Zwolle het boetekleed aangetrokken. De spelers hebben besloten om de mee naar Helmond gereisde supporters hun geld terug te geven.

Gisteravond hebben spelers, trainers en supporters uitvoerig met elkaar gesproken bij terugkomst uit Helmond. Aanvoerder Remco Schol maakt zijn teleurstelling op fczwolle.nl bekend: "We hebben de nacompetitie veilig gesteld bij Helmond maar onze ploeg was gisteren geen schim van die ploeg die eerder daar won. We hebben het allemaal finaal laten afweten en onze supporters in de kou gezet. Wij kunnen allemaal heel goed hun teleurstelling en frustratie voorstellen. Zij volgen ons het hele jaar, geven veel geld uit, moeten vrij nemen van hun werk en dan krijgen ze dit."

"De spelersgroep was het unaniem eens om de mensen hun geld terug te geven. Niet meer dan normaal na zo’n zeperd. Wij hebben elkaar vanochtend eens diep in de ogen gekeken en wij gaan er het beste van maken. Daarom wil ik al onze supporters oproepen om ons de resterende drie wedstrijden volop te steunen.''
Categorie:
Tag(s):