dinsdag, 26. juli 2005 - 22:42

Geslaagde rentree Kromkamp

AZ-verdediger Jan Kromkamp heeft na een afwezigheid van ruim drie maanden zijn rentree gemaakt bij AZ. De opkomende verdediger kwam tegen tweedeklasser sv Almere 25 minuten in actie. De international kampte met een enkelblessure, maar speelde pijnvrij.
<BR>
<BR>Kromkamp verklaarde na afloop geen rekening te houden met een vertrek uit Alkmaar. &quot;FC Porto haalt Sonkaya voor 1,5 miljoen euro en AZ hield vast aan een hoge prijs. Dan heeft het geen zin om hier gefrustreerd rond te lopen.&quot;

"Daar heb ik alleen maar mezelf mee. Er kan natuurlijk altijd nog iets gebeuren, maar momenteel speelt er niets. Ik richt me daarom op AZ. In mijn achterhoofd speelt ook het Nederlands elftal. Ik moet gewoon veel spelen."

AZ won het duel in de polder eenvoudig met 14-0. De treffers kwamen van Shota Arveladze 4x, Kenneth Perez 3x, Adil Ramzi 2x, Danny Koevermans, Haris Medunjanin, Barry van Galen 2x en Kew Jaliens. Kenneth Perez miste nog een strafschop. De komende dagen wordt het oefenprogramma zwaarder met oefenduels tegen MSV Duisburg en het Engelse Sunderland.
Categorie:
Tag(s):