woensdag, 20. juli 2005 - 13:46

Gestoorde Zwollenaar laat geslachtsdeel in trein zien

Zwolle

Reizen met het openbaar vervoer, in dit geval de trein, is soms al geen pretje. Laat staan dat je als jong meisje plotseling geconfronteerd wordt met het geslachtsdeel van een medepassagier. Het overkwam een NS reizigster in de stoptrein van Zwolle naar Harderwijk.

Totaal overstuur en zeer geshockeerd. Dat was op drie december van het afgelopen jaar een jonge treinreizigster toen zij in de stoptrein van Zwolle naar Harderwijk op een bijzonder onaangename wijze werd verrast met het geslachtsdeel van een voor haar onbekende medereiziger. Het bleek om een gestoorde 35-jarige Zwollenaar te gaan. De man liet in het bijzijn van zijn slachtoffertje niet alleen zijn broek zakken, ook bedreigde hij haar. De Zwollenaar heeft overigens meer ongewenst gedrag op zijn geweten.

Zo waren zijn buren, de man woonde in de wijk Wipstrik, allerminst blij met zijn aanwezigheid. In de woning van de man stond de muziek meerdere keren keihard aan en waren er danspartijen waarbij hij schaars gekleed door de woning dartelde. Dat leidde tot een handtekeningactie om de man uit huis te laten zetten. Ook was het een grote rotzooi in diens woning. Alle aantijgingen bij elkaar opgeteld waren er voor de officier van justitie voldoende aanknooppunten om de man voor een half jaar in de gevangenis te doen belanden. Over ruim twee maanden wordt er in deze opmerkelijke zaak uitspraak gedaan.

Tekst: MediaHuis Zwolle
Provincie:
Tag(s):