vrijdag, 2. december 2005 - 16:10

Glamourfotografe Steur exposeert in Roermond

Roermond

Topfotografe Patricia Steur heeft vrijdagmiddag een expositie geopend van haar portretten in de X-Gallery in het Designer Outlet Center (DOC) in Roermond. Onder de naam ‘Selected Portraits’ hangen in de Gallery ongeveer 30 portretten op grootformaat van bekende personen, waaronder Theo van Gogh, Willie DeVille, Anouk en Andy Warhol.

VVD’er Jos van Rey opende de expositie in de aanwezigheid van Steur en Manuela Kemp die de opening aan elkaar praatte. Ook had zij een vraaggesprek met de internationale glamourfotografe uit Amsterdam.

Steur zal een aantal keren aanwezig zijn in het DOC om workshops te geven aan belangstellenden. Hierbij belicht zij de digitale fotografie en geeft ze adviezen voor ‘celebrity fotoshoots ’. Ook zal zij tijdens de duur van de expositie enkele beroemdheden fotograferen in het Roermondse Outlet Center. Wie dat zijn is nog niet bekendgemaakt.

Tijdens de officiële opening werd ook een van de foto’s van Steur bij opbod verkocht door veilingmeester Dré Peters. De foto van een Nieuw Zeelandse Maori bracht uiteindelijk €5000 euro op. Deze opbrengst komt ten goede van het jeugdwerk in de Roermondse wijk Donderberg. De foto-expositie is te bezichtigen van zaterdag 3 december tot en met 15 januari.
Provincie:
Tag(s):