donderdag, 9. juni 2005 - 10:20

Goor teleurgesteld over afketsen transfer Simons

Aanvoerder Bart Goor van Feyenoord laat in een interview met het Belgische Het Nieuwsblad weten niet blij te zijn met het afketsen van de komst van Timmy Simons naar de Rotterdammers. "Ze hadden me heel duidelijk gezegd dat Simons zou komen. Het was een belofte. Ik heb dat in alle eerlijkheid geloofd."

"Toen ik hier vorig jaar aankwam, vertelden ze dat ze veel ambitie hadden. Ook toen beloofden ze bepaalde dingen die ze niet konden waarmaken. Als het gesprek dat ik met de club wil niet oplevert wat ik ervan verwacht, dan hebben we een probleem."

"Ik had enorm op de komst van Timmy Simons gerekend", vervolgt de Belg in de Belgische krant. "Een Nederlandstalige op die cruciale positie in het elftal was precies wat we nodig hadden na dit magere seizoen. Dat is heel spijtig, maar ik ga er mijn conclusies uit trekken. Ik ga wel eerst nog zelf bellen met de club om te horen wat ze zeggen."

De teleurstelling bij Bart Goor is groot, maar de middenvelder wil er met de club op een vriendschappelijke manier uitkomen. Feyenoord zal echter alle zeilen moeten bijzetten om de middenvelder voor de club te behouden. Goor heeft een aanbieding van Anderlecht op zak en gaf in een eerder stadium al aan een vertrek bij de Rotterdammers niet uit te sluiten.
Categorie:
Tag(s):