donderdag, 19. mei 2005 - 9:56

Goor twijfelt over toekomst

Bart Goor is ontevreden over de situatie bij Feyenoord. De aanvoerder denkt zelfs na over een voortijdig vertrek uit Rotterdam. De Belg heeft een contract tot 2006, maar Feyenoord heeft laten weten dat het een optie in zijn huidige contract licht, waardoor hij een jaar langer op de loonlijst staat.

De middenvelder twijfelt echter sterk over zijn toekomst. "Ik ben op dit moment niet tevreden", zegt Goor in het Algemeen Dagblad. "Vorige week vrijdag heb ik een gesprek gehad met Mark Wotte (technisch directeur). Daarin heeft hij kenbaar gemaakt dat Feyenoord me graag een jaar langer wil houden."

"Zelf heb ik gevonden wat ik zocht, namelijk voetbalplezier. Maar sportief is het de voorbije weken tegengevallen. De club heeft versterking nodig en heeft ook versterking beloofd. Dus wacht ik nog even af. Voor het overige sluit ik niks uit. Ik kijk waar we over drie weken staan."

Voor Goor speelt ook dat hij zich ergert aan de mentaliteit van verschillende ploeggenoten. Vorige week raakte hij op de training nog slaags met Danko Lazovic.
Categorie:
Tag(s):