zaterdag, 9. juli 2005 - 16:00

Goor voor 3 jaar naar Anderlecht

De kogel is door de kerk. Bart Goor speelt de komende drie jaar voor RSC Anderlecht. Vanmorgen heeft de Belgische international zijn overgang naar Brussel afgerond.
<BR>
<BR>De 32-jarige middenvelder liet al de hele week doorschemeren het liefst zo snel mogelijk te tekenen bij de club, waarvoor hij al van 1997 tot 2001 uitkwam. Beide partijen kwamen echter maar niet tot een oplossing over een transfersom.

Uiteindelijk heeft Anderlecht nu 1,7 miljoen euro betaald. Daarbij komt nog eens 200.000 euro extra, als Anderlecht zich plaatst voor de eindronde van de Champions League.

Bovendien is de transfer van Timothy Derijck naar Feyenoord in de deal meegenomen. De 17-jarige middenvelder, wiens waarde op 300.000 euro wordt geschat, trainde al een week mee in Rotterdam.

Goor kwam uiteindelijk slechts een jaar uit voor Feyenoord. Met 34 wedstrijden en 7 goals achter zijn naam, nam hij afscheid. "Het was een tegenvallend jaar. Ik ben iemand met sportieve ambitie en heb verteld dat er investeringen in de spelersselectie moesten worden gedaan. Dat werd me niet in dank afgenomen'', aldus Goor, die eigenlijk nog een contract had tot 2006. "Ik ben blij dat ik nu bij een club kom die komend jaar waarschijnlijk Champions League speelt.''
Categorie:
Tag(s):