zondag, 26. juni 2005 - 14:50

Grand Prix Amerika verder in onzekerheid

De hoofdorganisator van de Grand Prix van de Verenigde Staten, Tony George, is direct na zijn race naar Europa gevlogen om met Formule 1-directeur Bernie Ecclestone te praten over de toekomst van de Grand Prix. Deze zou op de tocht staan nadat men vorig weekend een dramatische race met zes bolides kende.

In een poging om de Amerikaanse Grand Prix op de kalender te houden nadat de fans voor veel onrust binnen de Formule 1 zorgde, is George afgelopen week een bespreking aangegaan met Bernie Ecclestone om het Formule 1-evenement te behouden. Na de Grand Prix zelf weigerde de Amerikaan ieder commentaar tegenover de pers, maar liet vandaag toch weten dat de onderhandelingen uiteindelijk slechter verliepen dan hij zelf had verwacht.

Ook zouden de gesprekken gaan over het eventueel teruggeven van het geld aan de toeschouwers. George zelf liet het volgende weten: “Ik voel me echt hopeloos. Ik heb geen idee wat er aan de hand is. Ik hoop dat we ergens mee kunnen komen, maar ik weet het niet. Er is momenteel veel gaande, net als volgende week, als de teams naar de World Motor Sport Council van de FIA zullen stappen.�
Categorie:
Tag(s):