zondag, 26. juni 2005 - 20:40

Gratis dagjes uit in Noord-Holland

Amsterdam

Onder de naam “Noord-Holland Gratis� is een nieuwe actie van start gegaan. Voor velen is inmiddels de vakantieperiode begonnen en zoals iedereen wel weet kunnen de kosten van een vakantie of een dagje uit met de kinderen aardig oplopen. Om te laten zien dat een gezellig uitje helemaal niet duur hoeft te zijn heeft Toerisme Noord-Holland in samenwerking met de Regionale VVV’s een selectie gemaakt van meer dan 75 tips voor een voordelig dagje uit in Noord-Holland.

Enkele voorbeelden van verrassende tips voor een dagje uit?
In het hartje van Haarlem vindt op 6 en 7 augustus een Catalaans cultureel festival plaats met vuurspuwende draken, menselijke piramides en ruim 600 deelnemende Catalaanse artiesten. Op 3 augustus is het vanaf 21.00 uur Lichtjesavond in Bergen, waarbij het dorp wordt omgetoverd in een zee van lichtjes. Op Texel is voor kinderen tot 8 jaar een spannende route uitgezet langs het Sommeltjespad, waar van alles te ontdekken is, inclusief sommeltjes die volgens legenden onder de boomwortels wonen. En zo zijn er op www.noord-holland.com nog tientallen andere tips te vinden voor een goedkoop dagje uit.

Voor wie wat langer op stap wil en wil overnachten op de mooiste plekjes van Noord-Holland, worden in “Noord-Holland Gratis� een aantal arrangementen met korting aangeboden.

"Noord-Holland Gratis" is te vinden op www.noord-holland.com
Categorie:
Tag(s):