vrijdag, 1. juli 2005 - 8:46

Gratis geheel verzorgde Zeiltocht voor jongeren

Stichting Behoud Hoogaars is een actieve organisatie die in 1990 werd opgericht, met als doel het erfgoed van de Zeeuwse visserij te bewaren en opnieuw tot leven te brengen. Centraal staat het behoud van zeilende vissersschepen als varende monumenten. De Stichting heeft dan ook een aantal schepen aangekocht, die regelmatig te bewonderen zijn bij diverse maritieme evenementen. De Stichting is gegroeid tot een vrijwilligersorganisatie van circa 80 medewerkers.

Dit jaar viert de Stichting haar derde lustrum. Speciaal voor dit feest nodigt de SBH jongen uit 13 Zeeuwse steden uit om mee te varen op een van hun zeilboten. Deze zeiltocht zal plaatsvinden op donderdag 14 juli en zal de hele dag duren.De Stichting zorgt onderweg voor drank en spijs. Meer informatie is te vinden op www.hoogaars.nl

De gemeente Middelburg is een van die steden die deelneemt. De eerste twee die zich aanmelden mogen mee, aldus de gemeente. Meld je aan via info@middelburg.nl onder vermelding van naam, adres, leeftijd en telefoonnummer en met als titel: Stichting Hoogaars.

© BON Jean-Pierre Geusens Foto: SBH-blad Consent
Provincie:
Tag(s):