maandag, 7. februari 2005 - 17:47

Gratis gevulde tas als je slaagt voor je rijbewijs!

Lelystad

Nadat de examinator de verlossende woorden ‘U bent geslaagd’ heeft uitgesproken, overhandigt de rij-instructeur de geslaagde kandidaat een prachtige tas, gemaakt van stevig materiaal en voorzien van een fraaie opdruk. Gefeliciteerd namens uw rijschool en CarBox.

Na de babydoos voor (de ouders van) pasgeborenen en de felicitatiedoos voor wie gaat trouwen komt ‘CarBox’ met een gratis tas gevuld met een keur aan producten voor geslaagden voor het rijbewijs. Nu nog alleen voor geslaagden voor de personenauto, maar binnenkort ook voor andere categorieën.

Al in 2002 hebben de initiatiefnemers van deze tas het marketingconcept ontwikkeld, inclusief de bouw van een database. Dit laatste is van belang voor de deelnemende bedrijven en instellingen. Deze zogenaamde programmapartners zijn natuurlijk geïnteresseerd in het bereiken van de ongeveer 200.000 geslaagden per jaar, waarvan 80% tussen de 18 en 24 jaar zijn.

In de tas vindt men onder andere communicatiemateriaal, premiums, samples van producten, plus gerichte informatie over acties, het lidmaatschap van organisaties, service bij pech onderweg, accessoires, etc, etc. Kortom een goed gevulde tas dus die later ook van pas komt tijdens autoritjes, uitstapjes, evenementenbezoeken en vakanties.

Meer weten over deze tas? Kijk dan op www.carbox.nl

©BON/Sjaak Bron: Vakblad Rij-Instructie
Categorie:
Tag(s):