woensdag, 28. september 2005 - 11:10

Griezelen als vanouds tijdens zeven 'Fright Nights'...

Biddinghuizen

Het populaire Halloweenfeest in Walibi World wordt dit seizoen uitgebreid. Speciaal voor families met kinderen en iedereen die niet echt stevig in zijn schoenen staat, kan vanaf 14 oktober overdag Happy Halloween worden beleefd. Het wordt dan niet echt eng maar absoluut héééél spannend! Voor iedereen met stalen zenuwen wordt er op zeven 'Fright Nights' in oktober als vanouds Scary Halloween gevierd tot 22.00 uur.
<BR>Vanaf 14 oktober tot en met 30 oktober wordt er iedere dag Happy Halloween gevierd. Grappige vogelverschrikkers, leuke attracties en spannende shows zorgen voor een onvergetelijk Happy Halloween. Dit speciaal voor families met kinderen én iedereen die geen stalen zenuwen heeft.

Wie Happy Halloween zonder angst kan doorstaan, is klaar voor het angstaanjagende Scary Halloween. Als de rillingen over je rug lopen en het zweet in je handen staat, weet je dat het is begonnen... Dit seizoen zijn er zeven 'Fright Nights' op de laatste drie vrijdag- en zaterdagavonden in oktober én op zondagavond 30 oktober. Scary Halloween begint op deze avonden om 18.00 uur en gaat door tot 22.00 uur. Wie durft tot het einde te blijven?

Vanaf 14 oktober worden de bezoekers van Walibi World tijdens Scary Halloween ontvangen in het spannende maar stijlvolle Halloween in Walibi World. De Main Street met haar fraai aangeklede shops, reusachtige pompoenen, stijlvolle verlichting en typische Halloween figuren verraadt niet wat er zich verder in het park afspeelt... Walibi World is op deze dagen extra lang geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur. ©BON
Provincie:
Tag(s):