donderdag, 6. januari 2005 - 11:32

Grote drugsvangst in Heerlen

Heerlen

Met de aanhouding van drie mannen en een vrouw heeft de districtsrecherche van Heerlen op woensdag 5 januari een grote drugsvangst gedaan. Omdat bij de politie het vermoeden bestond dat de groep handelde in softdrugs, werd tegen hen medio december 2004 een onderzoek gestart.
<BR>Dat leidde ertoe dat de politie woensdagmiddag 5 januari in twee woningen in Geleen en een woning in Maastricht onderzoeken deed.
<BR>

In een van de woningen in Geleen werd ongeveer 150 kilo hasj, een bedrag van ruim 6500,- euro en een vuurwapen in beslag genomen. De 29-jarige bewoner werd aangehouden.
In de andere woning in Geleen trof de politie ruim zes kilo hasj en een halve kilo weed aan. Ook hier werd de 38-jarige bewoonster aangehouden.
Tenslotte werd in de woning in Maastricht ruim tien kilo hasj aangetroffen. Tevens werd in deze woning verstopt in enkele draagzakken een bedrag van ruim 275.000,- euro in beslag genomen. De 40-jarige bewoner en een 43-jarige kennis werden aangehouden. De totaal in beslag genomen hasj heeft een straatwaarde van ruim 250.000 euro.
De verdachten zijn in verband met het onderzoek in verzekering gesteld (Bron:Politie Limburg-Zuid). © BON/foto's: Politie Limburg-Zuid.
Provincie:
Tag(s):