dinsdag, 12. juli 2005 - 17:21

Gunnebo sluit overeenkomst met de Rabobank

Utrecht

De nieuwe afstortkluis, de GSA400, vormt een belangrijke schakel in de dienstverlening van de bank aan haar zakelijke klanten. Er wordt ingezet op het behoud van bestaande service van de Rabobank aan haar zakelijke klanten door het blijvend garanderen van een hoge beschikbaarheid.
<BR>Ook zal een groot deel van de bestaande afstortapparatuur zodanig worden aangepast dat deze aan de nieuwe eisen kan voldoen.

Vooral in retail- en horecabedrijven wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de contante omzet bij de bank te deponeren. Voor deze zakelijke klanten is het belangrijk dat zij dit veilig en 24 uur per dag kunnen doen.

De nieuwe apparatuur zal naar verwachting in het eerste kwartaal 2006 beschikbaar komen en zal daarna binnen een aantal maanden worden uitgerold.

Gunnebo Nederland, met haar dochterondernemingen Rosengrens en Lips Brandkasten, is een vertrouwde naam op het gebied van beveiliging. Het bedrijf is marktleider op het gebied van beherende apparatuur en software voor deposit (afstorten), opslag en overdracht van waarden.

Gunnebo Nederland is inmiddels uitgegroeid tot specialist op het gebied van beveiligingsoplossingen en geavanceerde geldverwerkende automaten voor het bankwezen en de detailhandel.
Categorie:
Tag(s):