donderdag, 12. mei 2005 - 11:01

Heerenveen wil hoofdprijs voor Huntelaar

De vraagprijs voor Klaas Jan Huntelaar blijkt te hoog. Nadat eerder AZ afhaakte voor de 21-jarige spits, vindt nu ook Glasgow Rangers hem te duur. De Schotse blijft wel geïnteresseerd, maar voordat het tot nieuwe actie overgaat, moet SC Heerenveen eerst flink zakken met de vraagprijs.

"Ik werd er twee weken geleden van op de hoogte gebracht dat Rangers interesse heeft", zegt Arnold Oosterveer, de zaakwaarnemer van Huntelaar, donderdag in de Schotse media.

"Voor zover ik weet is er nog geen bod gedaan en is er ook nog niet onderhandeld tussen Glasgow Rangers en Heerenveen. We weten niet wat er nu gebeurt, omdat de vraagprijs te hoog is. Dat zou kunnen betekenen dat hij gewoon in Heerenveen blijft."

Volgens de Scottish Herald bedraagt die vraagprijs liefst 7,2 miljoen euro. Volgens datzelfde medium heeft ook PSV een bod op de goalgetter gedaan, maar ook dat sloegen de Friezen af. Heerenveen nam Huntelaar afgelopen zomer voor 750.000 euro over van de Eindhovenaren. In zijn eerste seizoen maakte hij vijftien doelpunten.
Categorie:
Tag(s):