donderdag, 8. december 2005 - 21:21

Heerlense Mieke Kleijne vermist

Heerlen

De politie in Heerlen is dringend op zoek naar de 19-jarige Mieke Kleijne uit die plaats die sinds woensdag wordt vermist. De vrouw, die lijdt aan het borderline syndroom en van wie bekend is dat zij zichzelf lichamelijk letsel kan toedienen, blijkt ook suïcidaal te zijn.

De 19-jarige Mieke Kleijne heeft woensdag rond 11.30 uur het huis verlaten, waarbij zij op haar fiets is vertrokken. Deze fiets is later bij het treinstation in Heerlen aangetroffen. Op camerabeelden is te zien dat Mieke daar vervolgens rond 11.45 uur een treinkaartje heeft gekocht. Kort voor het middaguur is zij op de intercity naar Amsterdam gestapt. Het is niet bekend bij welke halte op het traject tussen Heerlen en Amsterdam de Heerlense is uitgestapt.

Mieke is 1.78 meter lang, heeft bruine ogen en roodbruin haar. Zij droeg bij haar verdwijning een geelrood gevlamd wijde broek (katoen) en een antracietgrijze jas. Verder is Mieke te herkennen aan een piercing in haar rechterneusvleugel en heeft zij een staafje met een oranje bolletje in haar rechteroor.

De politie verzoekt mensen, die haar mogelijk na woensdagochtend 11.30 uur nog hebben gezien, dringend contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):