donderdag, 24. maart 2005 - 11:42

Heldhaftig optreden agenten redt leven vrouw

Tilburg

Twee agenten (29 en 35 jaar oud) van district Tilburg hebben vanmorgen rond de klok van tien voor negen een 54-jarige vrouw uit Tilburg, die met haar auto in het Wilhelminakanaal aan de Koningshoeven terecht was gekomen, uit haar auto gered. Ambulancepersoneel heeft de vrouw voor nader onderzoek naar het St. Elisabethziekenhuis in Tilburg gebracht.

Rond tien voor negen vanmorgen kwam er via een 1-1-2 melding het bericht binnen dat aan de Koningshoeven in Tilburg een auto te water was geraakt. De agenten die dicht in de buurt van het incident waren, konden binnen drie minuten ter plaatse zijn. Een van de agenten sprong direct te water en wist het achterportier van de auto die te water was geraakt te openen en de vrouw uit de auto te bevrijden.
Zijn collega had ondertussen een lijn naar de auto in het water gegooid, waardoor de agent die te water was gesprongen, het slachtoffer snel aan de kant kon brengen. Daar heeft ambulancepersoneel zich over het slachtoffer ontfermd. © BON / Miranda van der Sloot
Provincie:
Tag(s):