woensdag, 16. maart 2005 - 16:45

Helikopterzoekactie naar gillende vrouw

Hoofddorp

Dinsdagavond omstreeks 22.25 uur meldde een 39-jarige man uit Heemstede dat hij gegil had gehoord in het Haarlemmermeerse Bos. Het gegil, dat meermalen was herhaald, zou volgens hem afkomstig zijn van een vrouw.
<BR>Kort daarna had hij een kleine rode auto zien wegrijden vanaf het parkeerterrein. In de auto zaten twee jongens. Na onderzoek op de plaats waar het gegil van de vrouw vandaan zou zijn gekomen, vond de politie een bruine panty.

Omdat er vanuit werd gegaan dat het hier mogelijk ging om een slachtoffer van een misdrijf, besloot de politie het bos uit te kammen met behulp van een auto en een motor. Omdat resultaat uitbleef is vervolgens een helikopter ingezet. De helikopter heeft ongeveer 30 minuten lang het bos doorzocht, zonder resultaat. Hoewel de panty er vermoedelijk al langer lag, is deze toch veilig gesteld voor onderzoek. Eventuele getuigen worden verzocht zich bij de politie te melden via telefoonnummer 0900-8844. © BON / Miranda van der Sloot - foto: Archief Jeffrey Koper
Provincie:
Tag(s):