maandag, 4. juli 2005 - 12:36

Heracles strikt Maas

Heracles heeft Rob Maas gecontracteerd. De 35-jarige middenvelder komt transfervrij over van MSV Duisburg, waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de Bundesliga. Maas kwam bij die club niet in aanmerking voor een nieuw contract.

Afgelopen jaar speelde hij slechts acht duels voor de promovendus. Eerder stond hij onder contract van onder meer RKC Waalwijk, Feyenoord, Hertha BSC Berlin en Arminia Bielefeld. "Ik ben blij met deze stap. Ik ben nog topfit en wil nog graag op het hoogste niveau spelen. Heracles was meteen concreet en ik heb erg veel zin om er iets moois van te maken in Almelo" vertelt hij in TC/Tubantia.

Maas speelde in het verleden met Heracles-trainer Peter Bosz bij Feyenoord. Beiden vierden onder meer het kampioenschap van 1993. Na de Belg Jan Wuytens en doelman Chris Wijnterp is de defensieve middenvelder de derde nieuweling in de selectie van de Almelose club dat vandaag de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.

René Kolmschot is de nieuwe trainer van het beloftenelftal van Heracles Almelo. De oud-speler van de club is de opvolger van Hendrie Krüzen die zich volledig gaat richten op zijn werk bij de eerste selectie. Kolmschot was het afgelopen seizoen trainer van FC Twente/Heracles Almelo A2 en hij was ook betrokken bij het beloftenelftal.
Categorie:
Tag(s):