dinsdag, 1. november 2005 - 15:35

Herdenkingsbijeenkomst verkeersslachtoffers

Jaarlijks vinden er in Nederland vele verkeersongelukken plaats die blijvend letsel veroorzaken en soms zelfs een dodelijke afloop hebben. Voor de slachtoffers, nabestaanden en hun omgeving is het leven daarna ‘Nooit meer hetzelfde’. Op zondag 20 november organiseren Slachtofferhulp Nederland en Vereniging Verkeersslachtoffers in de ‘Nieuwe Kerk’ in Middelburg een (niet religieuze) bijeenkomst voor slachtoffers en nabestaanden.

De bijeenkomst biedt ruimte voor het delen van verdriet, het vinden van troost bij elkaar en vraagt aandacht voor het verbeteren van de verkeersveiligheid. Tijdens de bijeenkomst komen onder meer nabestaanden, hulpverleners en politie aan het woord. De bijeenkomst duurt van 14.00 uur tot 15.30 uur, de zaal is open van 13.30 uur tot 16.30 uur.

In de kerk is een wand waar nabestaanden een foto van hun dierbaren kunnen ophangen. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Via onderstaande link kunt u een antwoordformulier downloaden dat u voor 10 november kunt terugsturen. Bezoekers, die hun gevoelens willen uitdrukken met een boeket bloemen, zijn hiertoe van harte uitgenodigd. Na afloop worden de bloemen aangeboden bij revalidatiecentra en ziekenhuizen.

Als u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn kunt u zich per e-mail aanmelden bij herdenking@slachtofferhulp.nl of bellen met 0900 – 0101 (lokaal tarief). Indien aanmelding vooraf niet mogelijk is, blijft u uiteraard van harte welkom. Voor de uitnodiging en het programma kijk op http://www.slachtofferhulp.nl/downloads/uitnodig.doc .
Provincie:
Tag(s):