vrijdag, 5. augustus 2005 - 12:29

Hiddink niet blij met Westerhof

De soap rond Salomon Kalou heeft wederom een nieuwe wending gekregen. Technisch directeur Guus Hiddink van PSV staat niet achter de plannen van zijn voorzitter Rob Westerhof om de jonge aanvaller van Feyenoord juridisch te ondersteunen.

De voorzitter van de Eindhovense landskampioen liet donderdag weten juristen in te willen schakelen om de talentvolle aanvaller alsnog naar de Brabantse lichtstad te halen. Kalou staat nog twee seizoenen onder contract bij Feyenoord. De Rotterdammers zijn echter geenszins van plan haar goudhaantje aan PSV te verkopen. Door middel van de inschakeling van een aantal juristen hoopt de preses van PSV een opening te vinden, waardoor Kalou alsnog de overgang kan maken naar Eindhoven.

Het initiatief van het bestuur is echter niet in samenspraak gegaan met Hiddink. De technisch eindverantwoordelijke bij PSV laat in het Eindhovens Dagblad het volgende weten: "Als wordt gemeld dat de directie van PSV dit wil doen, kan ik daar niet achter staan. De afspraak is dat wij als PSV niets doen en dat de bal in het kamp van Kalou zelf ligt. Dan loopt dit daar een beetje doorheen. Ik vraag niet om een juridisch onderzoek of om initiatieven in die richting. Dat is niet aan de orde. Wij moeten de rust bewaren en eventuele bewegingen in Rotterdam afwachten."
Categorie:
Tag(s):