maandag, 19. december 2005 - 11:26

Hornse Heineken topman overleden na schietpartij

Financieel-directeur Frank Stultjens van een dochteronderneming van bierbrouwerij Heineken, die vorige week zwaargewond raakte bij een schietpartij op het eiland La Réunion, is afgelopen zondag aan zijn verwondingen overleden. Dit heeft de Heineken NV maandag bekend gemaakt. De 35-jarige Stultjens werd door een kogel van een ex-werknemer geraakt in zijn hals tijdens een personeelsfeest en moest meteen worden geopereerd. Naast de financieel-directeur raakten ook de 45-jarige algemeen–directeur en een werkneemster gewond.

Een 45-jarige doorgedraaide ex-werknemer liep tijdens het kerstfeest, dat werd bijgewoond door zo’n 300 gasten waaronder veel kinderen, naar binnen en opende gericht het vuur op de twee aanwezige directieleden. De schutter is door de politie neergeschoten.

De 35-jarige uit Horn afkomstige directeur, laat een vrouw en zoontje achter. Hij bekleedde sinds oktober dit jaar de functie van financieel-directeur bij de onderneming Brasseries de Bourbon op het Franse eiland in de Stille Oceaan. De topman was sinds 1999 verbonden aan het Heinekenconcern.
Provincie:
Tag(s):