zaterdag, 2. juli 2005 - 20:52

HP toont nieuwe MP3-speler

HP heeft op vrijdag 1 juli zijn nieuwste MP3 speler, die gebaseerd is op de Apple iPod shuffle, bekend gemaakt, de 'iPod shuffle from HP'.

De iPod shuffle is mede gewild om zijn slanke design en extreem laag gewicht. Niet alleen het design en gewicht zijn erg opmerkelijk van deze MP3 speler, ook de opslagcapaciteit is positief uitgevallen. De 'kleinste' versie heeft 512 MegaByte aan geheugen wat goed is voor ongeveer 120 liedjes, en de 'grote' versie van 1 GigaByte heeft zelfs de mogelijkheid om ongeveer 240 liedjes op te slaan.

Zoals elke MP3 speler tegenwoordig kan men met deze iPod shuffle, die aangesloten kan worden op de USB poort van de PC, niet alleen MP3 bestanden opslaan maar ook ander soortige bestanden. Zo kan de speler gebruik worden als backup schijf, of om persoonlijke bestanden mee naar het werk te nemen.

Het is nog onduidelijk of deze MP3 speler in Nederland verkrijgbaar zal worden. In het buitenland moet er voor de 512 MB versie 99,99 dollar en voor de 1 GB versie 129,99 dollar betaald worden.
Categorie:
Tag(s):