maandag, 17. januari 2005 - 12:43

Ik heb een huis, een kakelbont geval!

Zwolle

Op kamers in de achtertuin? Vanaf vandaag kan het papa en mama maar zo gebeuren dat zoon- of dochterlief zich even terugtrekt in het eigen huisje. In de achtertuin welteverstaan. Want daar staat de heuse Villa Kakelbont voor eigenzinnige wijsneuzen vanaf twee jaar. Een huis waar alleen zij de baas zijn, een huis waar hun grenzeloze fantasie alle ruimte krijgt.

Villa Kakelbont is gemaakt van puur, onbehandeld hout dat naar eigen smaak en inzicht, gebeitst of gelakt kan worden in de vrolijkste kleuren van de regenboog. De constructie is zo eenvoudig en uitdagend, dat het huisje telkens opnieuw door kleuters in elkaar gezet én weer opgeborgen kan worden. En dat is wel een hele mooie voorzet om indruk te maken op een nieuw vriendje of vriendinnetje!

Het basisbouwpakket bestaat uit het huisje inclusief de kozijnen voor twee ramen en een deur. Het dak is multifunctioneel: het dient tevens als tafelblad en vormt de opbergdoos voor het complete huis. De aparte aanbouwset bevat de deur, de raamluiken, een heuse veranda en een leuk boekje met tips om het huisje echt om te toveren tot een echte Villa Kakelbont. Apart verkrijgbaar zijn een hoes om de villa te beschermen tegen de regen, een tafeltje en twee krukjes. Nu maar hopen dat mama binnenkort nog eens wordt uitgenodigd voor een glaasje limo. En…dat ze dan geen aap en paard in de achtertuin tegenkomt!

Advies verkoopprijzen: kleuterhuisje €179,00, aanbouwset Villa Kakelbont € 69,00, beschermhoes € 39,00, tafeltje met 2 krukjes € 25,00.
Verkoop- en productinfo: Hillhout Bergenco B.V., tel: +31 (0) 38 421.53.69 of kijk op www.hillhout.com
Categorie:
Tag(s):