woensdag, 22. juni 2005 - 14:19

Illegaal verblijvende man trekt zomaar peuter uit kinderzitje

Hengelo

Een 20-jarige illegaal in Nederland verblijvende man heeft dinsdagavond geprobeerd om een 2-jarige peuter zonder aanleiding uit een kinderzitje te trekken. De 28-jarige vader die het zag gebeuren stormde naar buiten en gaf de man een portie rake klappen.

De moeder van het jongetje stond op het trottoir rustig te praten met haar moeder toen de man zonder aanleiding zomaar tegen het jongetje begon te schelden. De moeder schelde als reactie hierop terug. Vervolgens probeerde hij de peuter uit het zitje te trekken maar dat lukte niet omdat hij met riempjes vast zat. De vader die vanuit huis één en ander zag gebeuren stormde het huis uit achter de man aan en er vielen rake klappen. De man ging vervolgens een huis aan de Brahmstraat binnen. Gearriveerde politieagenten haalde de man daar uit huis en na onderzoek bleek dat hij illegaal in Nederland verblijft.
Hij is voor nader onderzoek meegenomen en krijgt een proces-verbaal voor mishandeling. Het jongetje hield een paar rode striemen in zijn nek over aan het vreemde voorval.

© BON/ Robert Hoetink
Provincie:
Tag(s):