dinsdag, 15. maart 2005 - 23:15

Inter schiet titelverdediger uit de Champions League

Internazionale heeft dinsdagavond de kwartfinale van de Champions League bereikt. De club uit Milaan schakelt de huidige titelverdediger FC Porto uit. Drie weken geleden in Portugal werd het 1-1 en vanavond won Inter met 3-1.
<BR>
<BR>De grote man bij Inter was aanvaller Adriano. In de 6e scoorde hij al door laag richting doel te schieten. De bal raakte de inkomende Predo Emanuel en viel een ongelukkig lobje belandde de bal achter doelman Baia. Dit was gelijk de ruststand.

In de tweede helft moest FC Porto komen. Dat was goed voor de neutrale kijker want de wedstrijd werd er alleen maar spannender door. Maar in plaats van een doelpunt voor Porto, scoorde Adriano opnieuw. Met zijn linkvoet schoot hij in de 63e minuut mooi binnen.

FC Porto was uit vorm, maar bracht de spanning toch terug door in de 69e minuut te scoren via Jorge Costa. Porto had nog een klein beetje hoop, maar dit werd opnieuw door Adriano de grond in geslagen. Via een diagonaal schot ging de bal tegen de netten.

Met deze winst is Inter de laatste kwartfinalist. De loting vind plaats vrijdag 18 maart.