woensdag, 2. februari 2005 - 8:24

Invicta toch op de AutoRai

Het Engelse sportwagenmerk Invicta komt toch niet naar Nederland, maar staat wel op de AutoRAI.
<BR>Even was er sprake van dat Lotus- en Noble-importeur Van der Kooi ook het merk Invicta zou gaan vertegenwoordigen in Nederland. En daarom zou de Invicta S1 een plek krijgen op de AutoRAI-stand van Van der Kooi.

Maar deze ziet bij nader inzien af van het aangekondigde importeurschap. ‘Nadere research heeft uitgewezen dat dit merk niet past binnen de productportfolio van ons bedrijf’, aldus Willem van der Kooi. Daarmee zag menig AutoRAI-bezoeker de kans een Invicta te aanschouwen aanvankelijk aan zijn neus voorbij gaan.

Dankzij Autovisie zal Invicta toch te bewonderen zijn in de RAI. Het blad heeft de Invicta S1 600 namelijk een plaats gegeven op haar Supercar Paddock.
Ook de 8C Competizione van Alfa Romeo staat op de Autovisie-stand, waarmee het afwezige Italiaanse merk toch nog van zich doet spreken. Officieel zijn de merken Fiat, Alfa en Lancia immers afwezig op de AutoRAI.

Ook stalgenoot Lancia is trouwens niet geheel afwezig, leasemaatschappij LeaseDeal toont enkele modellen op haar stand. Zusje Fiat ontbreekt vooralsnog wel.

©BON/Sjaak Bron: BOVAG
Categorie:
Tag(s):