maandag, 27. juni 2005 - 16:05

Jagers schieten man en vrouw neer

Zevenbergen

Zaterdag zijn aan het eind van de middag een man en een vrouw in hun auto met hagel beschoten. Zij raakten hierbij gewond in het gezicht en de nek. De politie heeft drie jagers aangehouden. Vermoedelijk is er geen sprake van opzet.
<BR>De man en vrouw waren net in hun auto bij een recreatiestrandje vertrokken toen er op hen werd geschoten. De slachtoffers zijn door de politie en ambulancepersoneel opgevangen op het station Zevenbergen, waar ook de traumahelikopter ter plaatse kwam om medische bijstand te verlenen. De slachtoffers werden voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Zij zijn niet in levensgevaar.

De politie trof op de plaats van het schietincident drie jagers aan. Zij waren daar, op een aan de weg grenzend stuk land, aan het jagen vanachter houten pallets. De politie heeft de drie mannen uit Fijnaart, Zevenbergen en Langeweg aangehouden en hun drie dubbelloops jachtgeweren met munitie, in beslag genomen.

Zij worden verdacht van het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel door schuld. Vermoedelijk is er geen opzet in het spel geweest. De politie onderzoekt het schietincident, de technische recherche heeft onder andere sporenonderzoek gedaan op de auto en de wapens en munitie. © BON
Provincie:
Tag(s):