vrijdag, 3. juni 2005 - 6:41

Jansen adviseur van Feyenoord

Wim Jansen wordt adviseur van Feyenoord. De 58-jarige oud-speler en oud-trainer heeft gisteren zijn ja-woord gegeven. Het dienstverband met Jansen gaat per 1 juli aanstaande in.

"Jansen zal de directie gevraagd en ongevraagd van advies dienen bij het aan- en verkoopbeleid, de jeugdopleiding, de scouting, de samenwerkingsverbanden met andere clubs en andere voorkomende technische zaken'', aldus de stadionclub op de eigen website.

Met de terugkeer van Wim Jansen gaat niet alleen een wens van de supporters in vervulling, ook de leiding van Feyenoord verheugt zich op de dagelijkse rechtstreekse betrokkenheid van Jansen. "Het is een uitstekende zaak dat Wim terugkeert'', verklaarde Jorien van den Herik, de voorzitter van de Raad van commissarissen op feyenoord.nl.

"De gesprekken die tot zijn beslissing hebben geleid zijn uiterst plezierig geweest. Wim heeft een volstrekt eigen mening over voetbal. Daar wil de organisatie graag gebruik van maken in het belang van de toekomst van Feyenoord. Zoals we Wim kennen zal hij zijn bijdrage hieraan zorgvuldig leveren en op de achtergrond.''
Categorie:
Tag(s):