dinsdag, 22. maart 2005 - 16:29

Janssen verlengt contract bij Vitesse

Middenvelder Theo Janssen heeft zijn contract met Vitesse met twee jaar langer verlengd. Het contract liep nog tot eind juni 2006, maar Vitesse wil graag Janssen voor een langere periode vasthouden.

“Vitesse en ik zijn allebei tevreden. Ik heb vanaf het begin aangegeven dat ik graag bij Vitesse wilde blijven en dat we er bij een goede aanbieding van Vitesse wat mij betreft zo uit zouden zijn. Die aanbieding kwam gisteren, dus hoefden we niet lang te praten.�, aldus Theo Jansen.

Coach Edward Sturing: “Theo Janssen is een sleutelspeler in dit Vitesse. Hij is bezig aan een uitstekend seizoen en behoort wekelijks tot de uitblinkers. En ik denk dat hij de komende seizoenen nog belangrijker wordt voor Vitesse. Bovendien is de contractverlenging een signaal naar de supporters. Theo is een echte Arnhemmer waar zij zich mee kunnen identificeren.�

De 23-jarige middenvelder is bezig met een sterk seizoen bij de Arnhemse club. Vitesse staat op dit moment op de 5e plaats in de Eredivisie en speelt voor Europees voetbal.

© BON / ProShots
Categorie:
Tag(s):