maandag, 11. juli 2005 - 13:50

Jeremy Henderiks dankzij Stichting Kans voor een Kind naar Disney Parijs

Oldenzaal

De 9-jarige Jeremy Hinderiks uit Oldenzaal zal binnenkort de tijd van zijn leven beleven. Door toedoen van de Stichting Kans voor een Kind gaat hij namelijk, samen met zijn ouders en vier broertjes en zusjes een paar dagen naar Disneyland Parijs. Jeremy lijdt aan de ernstige spierziekte Morbus Duchenne. De Stichting Kans voor een Kind, een Twents initiatief, maakt het mogelijk om voor kinderen met bijvoorbeeld een ernstige ziekte wensen uit te laten komen.

Jeremy zal, onder begeleiding van verzorgster Regina van Akzon, van 25 tot en met 27 juli een volledig verzorgde trip naar Parijs maken. De Stichting Akzon is bereid het salaris van de verzorgster te betalen. Eveneens dient vermeld te worden dat Asito, de werkgever van vader Hinderiks, ook haar medewerking voor deze wensvervulling heeft Namens de Stichting Kans voor een Kind zal Judith Vreeswijk de familie Hinderiks vergezellen op deze speciale trip.

Naast Jeremy en zijn twee ouders gaan ook de andere kinderen van het gezin mee: Kelly (7), Tifanny (6), Yasmeen (3) en Leroy (1). Het gehele gevolg wordt, op kosten van de Stichting Kans voor een Kind, ondergebracht in aparte hotelkamers – met een speciale invalidenkamer voor Jeremy -, op het park. Zodoende wil de Stichting Kans voor een Kind dit gezin, dat zelf door de hoge kosten die de verzorging van Jeremy met zich meebrengt niet over de financiën beschikt om één en ander te bekostigen, een hart onder de riem steken.
Provincie:
Tag(s):