woensdag, 9. februari 2005 - 10:52

Jetset op de Veluwe

Nunspeet

Een weekendje weg naar de rust en natuur van de Veluwe en tegelijk genieten van comfort, wellness, design en culinaire hoogstandjes? De Sparrenhorst in Nunspeet combineert het voor een onvergetelijk weekend.
<BR>

De Sparrenhorst is een resort vol lef. En met een heel eigen visie. Het begint al bij het wakker worden. Elke kamer heeft zijn eigen kunstwerk. En naar buiten kijkend, strekt de natuur zich uit achter de terrassen van het hotel. Toe aan het ontbijt begint de tweede verrassing. Geen standaard buffet, maar een combinatie met live cooking verrast de gast. De kok is tevens gastheer en vraagt vriendelijk wat er voor de gast kan worden bereid. Flensjes, roerei met zalm, tosti met champignons, het zijn zomaar wat ideeën. Op het kookeiland worden de wensen vervolgens vers en in het zicht bereid.

Waar heerlijk wordt gegeten moet ook wat worden weggewerkt. Dat kan op de fiets, met de benenwagen of op de golfbaan in de omgeving. Maar het goed geoutilleerde fitnesscenter biedt zo zijn eigen uitdaging. Erna even in de sauna of in het zwembad duiken. Door de entourage waant de gast zich op een tropisch strand. Een gevoel dat nog eens wordt versterkt doordat de rimpeling van het zand is ingebakken in de keramische vloertegels. Gedurende de dag is het heerlijk dwalen langs gangen vol kunstwerken, verblijven in het Grand Café of zonnen op de uitgestrekte terrassen is ook een optie. Lunchen en dineren kan in de twee restaurants, terwijl voor het borreluur en avondvertier bar Marilyn’s uitnodigend oogt. Maar een verblijf in de Red Lounge lokt ook. Het is moeilijk kiezen in weekend resort De Sparrenhorst.

Het resort is doordeweeks te boeken voor congressen of bedrijfsfeesten. Er staan 10 discussieruimten, 18 zalen en een theater met 220 zitplaatsen, foyer, garderobe en kleedkamers ter beschikking. In het weekend is het resort tevens beschikbaar voor particuliere feesten.

Weekendje weg € 275,00 per 2 personen (2 overn. incl. ontbijt en diner)
Golfweekendarrangement v.a. € 124,50 p.p. (1 overn. incl. ontbijt, diner en 18 holes greenfee)
Sauna & Beauty weekendarrangement v.a. € 115,00 pp (1 overn. incl. ontbijt + arrangement bij sauna & beauty centrum De Zwaluwhoeve)

Voor meer informatie: De Sparrenhorst Weekend Resort,
tel: +31 (0) 341.25.59.11 of kijk op: www.sparrenhorst.nl

Categorie:
Tag(s):