woensdag, 1. juni 2005 - 10:28

Jordan is niet te koop

Het team van Jordan heeft voor eens en altijd getracht om de geruchten over een eventuele overname de kop in te drukken. Eddie Irvine werd in de afgelopen weken in verband gebracht met een eventuele overname van het team. Door deze geruchten is Irvine echt interesse gaan tonen en zou op dit moment voldoende financiële steun hebben gevonden om het ook te kunnen realiseren.

Sportief directeur Trevor Carlin heeft tijdens de Grand Prix op de Nürburgring duidelijk aangegeven dat Jordan niet langer te koop staat. “De geruchten worden gewoon expres in de wereld gebracht om het team intern in verwarring te brengen�, aldus Carlin.

Ook ontkent hij de geruchten dat het team van Jordan langzaam zijn gele identiteit aan het verliezen is. Tijdens de Grand Prix van Monaco waren de side-pods van de Jordan zwart gekleurd, waardoor de kleur van de auto steeds meer op de huisstijl van Midland begint te lijken. “We hebben de kleur aangepast om zo een betere achtergrond kleur te creëren voor Benson & Hedges.� Later is besloten om de zwarte kleur te houden, zodat dit een beter vlak biedt voor eventuele nieuwe sponsoren. De Jordan zal in ieder geval nog het gehele seizoen 2005 in de gele kleur te zien zijn.
Categorie:
Tag(s):