zondag, 28. augustus 2005 - 17:12

Kalender vol met brandweerbabes

Eindhoven

Brandweervrouwen en nog eens brandweervrouwen op kalender 2006.
<BR>
<BR>Een initiatief van twee brandweermannen uit Brabant zuidoost, zo loopt de bedenker (Jos Rooijmans) al enige tijd rond met het idee om een kalender uit te brengen, niet zoals voorheen een met voertuigen en kazernes, maar helemaal gevuld met brandweerbabes.

Volgens Jos “dit nooit alleen door mij te realiseren� zodoende heeft en heeft een collega gevraagd mee te werken aan dit idee. Fotograaf Henri v Dijk, kwam meteen in mijn gedachten op, niet alleen als collega brandweer, maar zeer om zijn foto eigenschappen.

Fotograaf Henri is in de regio bekend om zijn kwaliteit foto’s en zijn samenwerking met de diverse hulpdiensten. Zo maakt hij veel foto’s van branden, hulpverleningen, maar ook van jubilea en bruiloften.
Dus het was eigenlijk niet te verwachtten dat hij nee ging zeggen bij dit idee .

Making of:

De medewerking van de brandweerdames was zeer spontaan en ruim voldoende.
om de kalender te vollen, er hebben zich tot nog toe al zo'n 20 vrouwen aangemeld uit onze eigen regio. De eerste foto-shoot bij BOTC in boxmeer (een brandweer opleiding en training centrum) op zaterdag 27 augustus was een geweldig succes waarbij ik zeker wil vermelden dat zij hun centrum gratis ter beschikking stelden voor onze actie.
Verdere foto-shoots zullen in de komende weken nog plaats vinden op enkele andere locaties hier in de regio die ook graag en gratis hun medewerking verleenden.

De kalender is reeds te bestellen en moet volgens de planning half oktober klaar zijn voor verzending. De kosten, € 9.50 gaan naar het goede doel "Nederlandse brandwondenstichting�

Meer informatie is vinden op http://www.brandweer-kalender.nl

© BON
Provincie:
Tag(s):